Brouwerij ’t IJ

 • € 4,50
  Brouwerij 't IJ IJwit

  Een stevig Amsterdams witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Het is licht troebel, mooi goud van kleur en heeft een zachte schuimkraag. Afgemaakt door een fijne licht zoete afdronk is de IJwit een geweldige dorstlesser.
  Alc. 6,5%

 • € 4,50
  Brouwerij 't IJ Natte

  De Natte is een zogenoemde dubbel, een Belgische soort van zachte donkere bieren. Afgemaakt met zachtbittere hop is dit een mooi gebalanceerd bier en één van de klassiekers van de brouwerij.
  Alc. 6,5%

 • € 4,50
  Brouwerij 't IJ Zatte

  Het is een tripel, waaronder volgens de Belgische traditie zwaardere blonde bieren vallen. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk. Een heerlijk bier om in elk jaargetijde van te genieten.
  Alc. 8%

 • € 4,50
  Brouwerij 't IJ IJbok

  Donker en stevig, maar minder zoet dan je misschien zou verwachten. De mooie lichtbruine schuimkraag blijft lang staan, terwijl het donkere zwartbruine bier zijn aroma’s loslaat van geroosterde granen, een beetje koffie en mooi donker fruit. De afdronk is prettig droog.
  Alc. 6,5%

 • € 4,50
  Brouwerij 't IJ Columbus

  Een amberkleurig speciaalbier met lekker veel hop en alcohol. Een bier voor de liefhebber, want dit kopergouden bier is een absoluut zwaargewicht. Een genot voor de fijnproever!
  Alc. 9%

Facebooktwitterpinterest