Over Ons

Even voorstellen; wij zijn Rik en Rocco de nieuwe eigenaren van Café Wilsons. De Wilsons is altijd een plek geweest waar wij ons zelf konden zijn. Ondanks dat wij er al jaren kwamen sloeg de vonk pas over in 2013. Sindsdien hebben wij een booming leven met elkaar. Van leuk eten met vrienden tot spontane weekendjes weg. Tijdens onze vakantie in Tunesië kregen wij te horen dat de Wilsons haar deuren had gesloten. Wij waren geschokt.

Ondanks dat we nog niet heel lang samen zijn, vonden we beide dat de Wilsons, na 36 jaar, niet zomaar uit het straatbeeld van Haarlem mocht verdwijnen…. Helemaal omdat dit voor ons een bijzondere plek is. Daarom hebben we alles op alles gezet om deze zaak voort te kunnen zetten, een plek waar iedereen zich zelf kan zijn.

Na de overhandiging van de sleutel zijn wij meteen aan de slag gegaan en hebben het hele danscafé een make-over gegeven. Op 25 september 2014 hebben wij onze deuren in de geheel nieuwe setting geopend met Karin Bloemen.

Wij heten jullie sinds dien van harte welkom in de nieuwe Wilsons by R&R en hopen dat jullie genieten van ons enthousiasme, leuke feesten en evenementen. Natuurlijk hopen we jullie een plek te bieden waar je 100% jezelf kan zijn en geaccepteerd wordt!

Tot in de Wilsons!

XxX
Rik & Rocco”

Facebooktwitterpinterest